Iittala x Issey Miyake

IXI keys_cinemagraph_7_640_full_length

I_X_I_Tablerunner_pleated_dark_grey Iittala_tekstiilit_29101421575 I_X_I_group_2 I_X_I_Tableflower_15cm_green

 

Kaksi vahvaa alansa vaikuttajaa, suomalainen Iittala ja japanilainen vaatteista ja innovatiivisista tekstiileistä tunnettu Issey Miyake julkaisivat viime viikolla Tukholmassa vaikuttavan kokoelman. Kovaa ja pehmeää, pliseitä, taitoksia, keramiikkaa ja lasia – rauhaa ja harmoniaa luonnon ja kevään kirsikankukkien inspiroimana. 30 erilaista tuotetta käsittävä kokoelma syntyi kahden brändin yhteistyönä. Iitttalan muotoilujohtaja Harri Koskinen kertoo yhteisen ajatuksen löytyneen kahdesta kulttuurista huolimatta helposti, sillä molempien yritysten arvomaailma on yllättävän samanlainen. Ajaton suunnittelu ja luova ajattelu yhdistävät sekä Miyakea että iittalaa, samoin ne kunnioittavat perinteitä ja funktionaalisuutta yhdistäen niihin innovatiivisia materiiaaleja sekä työstömenetelmiä. Ennakkoluulottomuudessaan ne tavoitteilevat kuitenkin jotain hyvin inhimillistä, kauneutta ja harmoniaa arjessa. Siksi Pause for Harmony.

Vastaa

Your email address will not be published.

(required)