Chat Noir

chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_3 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_18 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_1-1 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_10 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_0 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_784_3 chat-noir-aalto-university-andre-pozusis-chair_dezeen_936_8

Aalto-yliopiston muotoilun opiskelijat esittäytyivät Tukholman huonekalumessuilla Chat Noir -kahvilalla. Näyttelyn neljätoista puusta tehtyä tuolia, pöydät sekä kahvi- ja tuhkakupit esitettiin kaikki mustana. Kokonaisuus toi omaperäisellä tavalla esiin kahvilan merkityksen kulttuurisesti merkittävänä kohtaamispaikkana niin tutuille kuin tuntemattomille.

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?