Asun-verkkokaupan Toimitusehdot

Voimassa 14.12. 2023 alkaen

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Studio Koskinen Rantanen Oy (Y-tunnus 1756866-3), jatkossa kutsuttu “Asun” tai ”Asun-verkkokauppa”. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asun ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Tällaisissa tapauksissa otamme sinuun

yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse antamaasi puhelinnumeroon.

Asun-verkkokaupalla on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilauksesi. Tällaisissa tapauksissa otamme sinuun

yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse antamaasi puhelinnumeroon.

Asun ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Asun-verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Asun-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.asun.fi verkkokaupan kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupassa alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus.

3. Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron
  • Laskun loppusumman

 

4. Maksaminen

Verkkokaupan maksutavan tarjoajana toimii Klarna. Maksutiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen turvallisuuden varmistamiseksi.

5. Maksutavat

Maksutapoina ovat verkkopankkitunnukset, lompakko, maksukortit (credit/debit), lasku tai osamaksu Klarnan tarjoamana. Tarkempia tietoja maksutavoista löytyy osoitteesta https://www.klarna.com/fi.

6. Toimitusaika

Tuotteet postitetaan XXXXX arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusaika lasketaan pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivään laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

7. Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitustavan voi valita ostoskorin maksu- ja toimitustavasta. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksesta. Vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista ja hinnoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/.

8. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusosoite:

Studio Koskinen Rantanen Oy

[Osoite]

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

9. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asun@asun.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

10. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.