Serif TV by Bouroullec

Serif-TV-by-Ronan-and-Erwan-Bouroullec-for-Samsung_dezeen_18 Serif-TV-by-Ronan-and-Erwan-Bouroullec-for-Samsung_dezeen_03 Serif-TV-by-Ronan-and-Erwan-Bouroullec-for-Samsung_dezeen_07

 

Velljekset Bouroullecin Samsungille suunnittelema Sherif TV lanseerattiin kuluneella viikolla Lontoossa. Uutuus käänsi tv-linjauksen takaisin esineelliseen suuntaan ohuiden, taulumaisten näyttöjen valtavirrassa. Sympaattinen Sherif tuo muistumia lapsuudesta; voin nähdä vakuuttavien uutisankkureiden kertovan päivän tapahtumista tai Myrkyslintujen kiitävän vaativaan pelastusoperaatioon. Tosin sopii tuosta seurata myös Silta-sarjan kolmatta tuotantokautta.

Bouroullecin veljeksistä on laaja haastattelu uusimmassa Asun-lehdessä.

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?