Sielulintu

TeemuJÑrviSielulinnutphotoUntoRautio2 TJI_Habitare2015_photoUntoRautio2 TeemuJÑrviSielulinnutphotoUntoRautio6

TJI_Habitare2015_photoUntoRautio3

 

Rakastuin. Taidokkaasti veistetyt Sielulinnut veivät mennessään. Teemu Järven uutuudet esiteltiin yritsen näköisellä kauniilla ja metsäntuoksuisella osastolla Habitaressa. Tekijä tulkitsee vanhaa perinnettä uusiksi. ”Vanhoissa myyteissä sielu kuvataan usein linnuksi. Sielun ja linnun yhteys on vahva kulttuurista toiseen ympäri maailman. Muinaiset suomalaiset uskoivat, että sielulintu saattoi lentää vapaana unen aikana. Karjalaisen perinteen mukaan nukkuessa oli hyvä pitää lähellä veistettyä sielulintua, joka huolehti ettei nukkuvan sielu lähtenyt omille teilleen” kertoo Teemu järvi.

 

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?