Yhdessä

Galleriamaisen kokonaisuuden loi Ulla Koskinen tiimeineen.

Asun 4/22

Asun 4/22 esittelee huikean kattauksen: Vierailimme Vuokko ja Antti Nurmesniemen talossa, Eero Aarnion kodissa ja Silja Rantasen ateljeessa. Tutustuimme Tuomas Siitosen suunnittelemaan ja rakentamaan hirsisaunaan sekä Päivi Himasen kokeelliseen 64Lab -projektiin. Katsastimme myös Puistokatu 4:n kauniisti kunnostetun talon ja teimme retken sammalpuutarhaan.

Juslin Maunula

Vuoden nuoreksi muotoilijaksi 2022 valittu suunnittelijaduo Juslin Maunula tunnetaan idealähtöisestä, oivaltavasta suunnittelusta, jossa arkkitehtuuri ja muoto yhdistyvät. Laura Juslinin ja Lilli Maunulan haastattelu uusimmassa Asunissa 2/22.

Asun 2/22

Asun 2/22 tuo kevään. Nämä ja paljon muuta inspiroivaa!

Cocoon

Kauniisti ikääntyneet pinnat ja tilat luovat levollisen tunnelman. Päivi Häikiö poimi kosketeltavan kauniita materiaaleja ja muotoja, vei ne Metsätalon aina ajankohtaisiin tiloihin, joissa Christian Jakowleff tallensi ne tunnelmallisiksi kuviksi.

Asun + Skanno talo

Värikäs Harmonia. Asun sai vapaat kädet ja kunnian kalustaa toisen Skannon Pop Up taloista Espoossa sijaitsevalle omakotialueelle. Lopputulos on värien ja muotojen yhteispeliä.

Asun 1 / 22

Värin ja tunnelman tasapaino sekä mukavuus materiaaleissa, tiloissa ja olemisessa kiehtovat mieltämme. Vuoden ensimmäinen Asun tutkii ja tulkitsee näitä teemoja uusimmassa numerossa. Asun 1/22 ilmestyy 10.2.

Valon maalauksia

Stylistimme Anna Pirkola ja valokuvaajamme Katri Kapanen taikoivat uusimpaan numeroon valonmaalauksia. Asun 5/21

Inspiraatio

Rytmiä, pintoja ja inspiroivia väriyhdistelmiä.