TILAUKSET

Irtonumerohinta 9,60 e.

Kestotilaus 1 vuosi (5 lehteä) 49,50 e.
Ulkomaille meneviin tilauksiin lisätään postimaksu.

Tilausehdot

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Mikäli tilaus on tehty viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavan numeron ilmestymispäivää, on ensimmäinen lehti seuraavaksi ilmestyvä numero. Tilaus on kestotilaus ja jatkuu, kunnes lopetat sen. Voit katkaista tilauksen ilmoittamalla siitä meille asun@asun.fi. Tilaus laskutetaan kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ilmoitathan meille, jos osoitteesi muuttuu, sillä Posti ei käännä lehtiä uuteen osoitteeseen eikä palauta niitä. Pidämme oikeuden veloittaa uudelleen lähetetyn lehden lähetyskulut, jos osoitteenmuutosta ei ole tehty ajoissa. Alle 18-vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus. Annettuja nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa lehden markkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Asun Homes

ASUN HOMES on Asun-lehden englannin­kielinen julkaisu, joka ilmestyy kerran vuodessa.
 
Lehden hintaan lisätään postituskulut.

Tilaa

Lehden voi tilata alla olevalla kaavakkeella. Voit tilata sen myös sähköpostitse: asun@asun.fi. Kirjoita viestiin valittu tilaus, nimi, osoite ja mahdollinen sähköpostiosoite tilauksen käsittelyä varten. Mikäli kyseessä on lahjatilaus, laita mukaan saajan nimi ja osoite.

Myös lehden vanhoja numeroita on rajoitetusti saatavilla. Tiedustele!

 

  Tilaustapa * (Voit valita useampia)  Tilaajan/maksajan tiedot:

  Nimi *

  Nimi 2 (esim. yritys)

  Katuosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Maa

  Sähköposti

  Sähköpostiosoite tarvitaan mahdollista tilaukseen liittyvää yhteydenottoa varten.

  Puhelin

  Vastaanottajan puhelinnumero tarvitaan Postia varten, mikäli tilaat Asun Homesin tai useampia Asun-lehden irtonumeroita. Mikäli numero puuttuu, Posti ilmoittaa paketin saapumisesta paperisella saapumisilmoituksella (veloitetaan erikseen).  Täytä saajan tiedot, mikäli kyseessä on esim. lahjatilaus:

  Saajan nimi

  Nimi 2 (esim. yritys tai c/o)

  Saajan katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Maa

  Kirjoita laskutoimituksen vastaus *