Asun Homes

Ensimmäinen englanninkielinen julkaisumme Asun Homes on ilmestynyt. 184-sivuinen, muhkea kirjan ja lehden välimaastoon sijoittuva bookazine esittelee parikymmentä inspiroivaa ja persoonallista kotia. Asun Homes -bookazineen kootut kodit ovat pieniä ja suuria, tasapainoisia ja yllättäviä, vaaleita ja tummanpuhuvia, minimalistisia ja runsaita. Kaikkia kuitenkin yhdistää yksi asia: ne kertovat tarinan asukkaidensa elämästä.

Asun Homes kuuluu erikoislehtipisteiden ja -kirjakauppojen valikoimiin Suomessa ja muualla maailmassa. Bookazinen voi myös tilata osoitteesta asun.fi/tilaa

We have launched our very first english publication Asun HomesContaining 184 pages, the bookazine is a voluminous combination of a magazine and a book introducing approximately twenty inspiring and distinctive homes from the Nordics and gems from the world of scandinavian design. Homes showcased in Asun Homes -bookazine are big and small, well-balanced and surprising, light and dark, minimalistic and voluminously layered. One thing is common for them all: each and every one of them tell a story of the life of the residents.

The bookazine can be ordered online at asun.fi/tilaa

 

Kuvat: Liina Caselius