Poiat

613b0f4b-bdee-4694-8fe3-b0b21f1e6230Poiat_Lavitta_Lounge_int_5 Poiat_Lavitta_Lounge_int_2Poiat_Lavitta_table and bench_1 Poiat_Lavitta_chair_greyteal_interior

Poiat toimiston Lavitta-kalustesarja on kasvanut matalammalla lounge-tuolilla ja väripaletti laajentunut muutamalla. klassisen kauniilla sävyllä. Taitava suunnittelijakolmikko Antti Rouhunkoski, Timo Mikkonen ja Marco Rodriques tekevät Poiat nimen alla myös erilaisia sisustus- ja arkkitehtuuriprojekteja. Viimeisimmässä Asun 5/16 -lehdessä esittelemme toimiston tekemän kotikohtene Kolme kuutiota ja 52 neliötä. Poiat toimistolle ominainen, laadukas ja ajaton suunnittelu toistuu niin sisustuksissa, kuin tuotteissakin. Ja nuo uudet kuvat ovat aivan huikeita.

 

 

 

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?