Asun Habitaressa

IMG_8978

Asun on rakentanut kodin Messukeskuksessa järjestettävään Habitareen. Osastomme on erilaisia tunnelmia yhdistelevä kokonaisuus. Käsittelemme asumiseen liittyviä teemoja sekä osastolle luoduin tiloin että sen keskiössä sijaitsevalla tapahtuma-aukiolla, jossa järjestetään messujen ajan erilaisia keskustelutilaisuuksia ja työpajoja kattamisesta kodin valaistukseen.

Laajalle levittyvä osastomme tarjoaa inspiraatiota ja mahdollisuuden kohdata eri alojen ammattilaisia, tekijöitä ja muita sisustamisesta kiinnostuneita. Asun kutsuu osallistumaan värien ja materiaalien leikkiin: innostutaan yhdessä yllättävistä ihastuksista ja aitouden kokemisesta.

Habitare
Helsingin Messukeskus
7.-11.9.2016
Osasto 6C111

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?