Tilaa Asun-lehti

20,00 

Tilaa seuraavat kaksi Asun-lehteä suoraan kotiisi.

Asun – intohimosta sisustamiseen.
Asun on sisustamisen erikoislehti joka pitää sisällään kaiken tunnelmallisista tiloista, muotoilusta, sisustamisesta ja arkkitehtuurista, asioista jotka innostavat ja inspiroivat meitä.

Seuraavat lehdet julkaistaan:
23.08.2024
25.10.2024

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Mikäli tilaus on tehty viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavan numeron ilmestymispäivää, on ensimmäinen lehti seuraavaksi ilmestyvä numero. Tilaus on määräaikainen.

Ilmoitathan meille, jos osoitteesi muuttuu, sillä Posti ei käännä lehtiä uuteen osoitteeseen eikä palauta niitä. Pidämme oikeuden veloittaa uudelleen lähetetyn lehden lähetyskulut, jos osoitteenmuutosta ei ole tehty ajoissa.

Jos haluat tilata lehden lahjaksi, kirjoita lahjansaajan nimi ja osoite lisätietoihin.


Voit tilata lehden myös sähköpostitse: asun@asun.fi. Kirjoita viestiin valittu tilaus, nimi, osoite ja mahdollinen sähköpostiosoite tilauksen käsittelyä varten. Mikäli kyseessä on lahjatilaus, laita mukaan saajan nimi ja osoite.

Tästä verkkokaupasta voit tilata Asun-lehden ainoastaan Suomeen. Jos haluat tilata Asun-lehden ulkomaille, ota yhteyttä asun@asun.fi.
From this online store, you can order the Asun magazine only within Finland. If you want to order the Asun magazine to be shipped abroad, please contact asun@asun.fi 

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?