Tapahtumat

Asun + Anno kodissa tapahtuu. Lehtemme kiehtovista kukkakuvista tunnettu valokuvaaja ja taiteilija Kreetta Järvenpää vetää Uudenmaankadun kodissamme kaksi workshopia marras- ja joulukuussa.

Kreetta keskittyy työskentelyssään kukkien kanssa erityisesti väreihin, tekstuuriin ja muotoon liikettä unohtamatta. Hänelle on tärkeää muistaa työskennellessä kukkien ja kasvien kanssa niiden koko elinkaari. Kreetan kukka-asetelmat muistuttavat usein barokkisia still life kukka-asetelmamaalauksia. Workshopissa jokainen voi etsiä tai kehittää omaa persoonallista tyyliään hänen opastuksellaan.

 

Kranssityöpaja lauantaina 25.11.2017 klo 13 – 16 (täynnä)

Workshopissa jokainen tekee itselleen jouluisen kranssin, joka myös kuvataan Kreetan opastuksella klassiseen still life -tyyliin. Työpajan tarvikkeet ovat Kreetan kuratoimat ja ne sisältävät sekä kransseihin sopivia kauden kukkia että luonnosta kerättyjä materiaaleja.

Työpajaan mahtuu kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään 22.11.2017. Mikäli minimimäärä ei täyty, ilmoitamme workshopin peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille viimeistään 23.11.2017. Hinta 65 e, sis. alv. Työpajan hintaan sisältyy kranssin materiaalit, työvälineet sekä kukka- ja valokuvaustyön opastus. Kahvi- ja teetarjoilu.

Ota mukaasi kamera tai puhelin, jolla voit kuvata.

 

Kukkatyöpaja lauantaina 16.12.2017 klo 13 – 16 (täynnä)

Workshopissa tehdään jouluisen kukka-asetelmat, joka myös kuvataan Kreetan opastuksella klassiseen tyyliin. Työpajan tarvikkeet ovat Kreetan valitsemat ja ne sisältävät asetelmiin sopivia kauden kukkia ja luonnosta kerättyjä materiaaleja sekä maljakot asetelmia varten. Asetelmat rakennetaan Kreetan valitsemaan astiaan ekologisella kanaverkkotekniikalla.

Työpajaan mahtuu kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään 5.12.2017. Mikäli minimimäärä ei täyty, ilmoitamme workshopin peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille viimeistään 7.12.2017. Hinta 80 e, sis. alv. Työpajan hintaan sisältyy asetelman materiaalit, työvälineet sekä kukka- ja valokuvaustyön opastus. Kahvi- ja teetarjoilu.

Ota mukaasi kamera tai puhelin, jolla voit kuvata.

 

Ilmoittautumiset

Otamme workshoppeihin rajoitetun määrän osallistujia, joten paikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla mahdollisimman pian sähköpostilla lukijatapahtuma@asun.fi tai allaolevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova*.

* Osallistumisesi estyessä workshopin osallistumismaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää seuraavan työpajan maksuksi. Tilaisuus vaatii paljon etukäteisvalmisteluja: kukat, kuljetus, muut materiaalit, ruoka, tilan valmistelu. Koska osallistujamäärä on pieni, jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. Haluamme kuitenkin pitää ryhmän koon pienenä taataksemme rauhallisen ja inspiroivan oppimiskokemuksen. Voit toki järjestää tilallesi toisen osallistujan.

Asun + Anno koti
Uudenmaankatu 36 B, Helsinki.

Workshopin sisältöön liittyvät kyselyt: elina.vainio@asun.fi
kreettajarvenpaa.com

Ilmoittaudun tapahtumaan:

Kurssit ovat valitettavasti jo täynnä. Mukaan päässeille on ilmoitettu osallistumisesta. Peruutusten sattuessa otamme uusia osallistujia jonosta ilmoittautumisjärjestyksessä.