Lokal Kansallissalissa

Lokalin Katja Hagelstam ja Glass House Helsingin Mirkku Kulberg yhdistivät voimansa ja osaamisensa kesällä. Sen jälkeen on tapahtunut paljon ja vauhdilla, kuten Aleksanterin kadulla sijaitsevan komean Kansallissalin virittäminen tunnelmalliseksi joulun ajan myymäläksi. Gesellius-Lindgren-Saarisen suunnitteleman jugendrakennuksen tummasävyiset huoneet ovat taipuneet taitureiden käsissä Saliksi, Ruokakomeroksi, Vanhaksi Apteekiksi, Korurasiaksi, Ateljeeksi, Peilikäytäväksi ja Taidehuoneeksi. Inspiroiviin huoneisiin on poimittu toinen toistaan mielenkiintoisempia esineitä, taidokkaita käsitöitä, uniikkeja kappaleita, eettisesti tuotettuja piensarjoja.

– Lokalin missio on auttaa taiteilijoita, käsityöläisiä ja muotoilijoita. Se on tärkeää työtä, mutta tähän asti olemme voineet tehdä sitä aika pienesti ja paikallisesti, Lokalin Katja Hagelstam sanoo iloisena uusista taustavoimista ja niiden luomista mahdollisuuksista.

Lokal Kansallissali, Aleksanterinkatu 44, Helsinki. lokalhelsinki.fi

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?