Asun + Anno koti

Sisustuslehti Asun ja lifestylebrändi Anno avaavat yhteisen kodin 6. marraskuuta Helsingin Punavuoren sydämeen, osoitteeseen Uudenmaankatu 36. Joulukuun loppuun saakka avoinna oleva huoneisto on myymälän ja kodin luonteva yhdistelmä, jossa kohdataan, inspiroidutaan ja rauhoitutaan yhdessä.

Kodin sisustuksen on suunnitellut Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen. Kolme huonetta ja keittiön kattava huoneisto on elämänmakuinen kerrostumineen ja viitteineen kuvitteellisten asukkaiden arjesta. ”Annon kanssa yhteistyössä toteutettu koti on yksi tulkinta Asun-kodista. Siinä on omanlaisensa tunnelma, paikan henki sekä asukkaille tärkeät esineet ja elämälle välttämättömät jutut. Kodissa näkyy mennyt, mieltymysten ja sattumien summa. Sävykkäässä huoneistossa on yhdistelty uutta ja vanhaa, jotain itse tehtyä, kallista ja edullisempaa. Elementtejä, jotka sytyttävät ja tuntuvat omilta. Tekstiilit ja pientavarat ovat pääosin Annon valikoimista”, Koskinen kertoo.

Asun ja Anno olivat syyskuisen Habitaren näytteilleasettajanaapureita ja naapuruudesta päätettiin edetä yhteiseen kotiin. ”Uusi Anno inspiroi meitä ja tuntui luontevalta lyödä ideat ja resurssit yhteen, sekä kokeilla parin kuukauden mittaisen pop upin muodossa kuvista todelliseksi tilaksi kasvavaa tunnelmaa”, Koskinen tiivistää, ”kuvien sijaan kotiin voi astella sisään ja sen tunnelmaa voi tunnustella kaikilla aisteilla.”

Asunin ja Annon koti on paikka, jonne voi piipahtaa nauttimaan, inspiroitumaan ja vaikkapa askartelemaan kransseja tai maailman kauneimpia joulupaketteja. Myynnissä on Annon luonnollisiin materiaaleihin keskittyviä kodinsisustuksen tuotteita. Kodissa eletään vuoden lopun pimenevää kautta puuhakkaan rennosti ja suurpiirteisesti; se puetaan vähitellen joulun viettoon ja tilassa järjestetyt tapahtumat virittävät tunnelman rauhoittumiseen ja yhdessäoloon.
ASUN + ANNO -KOTI
6.11.–30.12.2017
Uudenmaankatu 36
00120 Helsinki

Avoinna:

Ma-pe 11-18
La 10-16
Su suljettu (poikkeuksena 10. ja 17.12. auki 10-16)
040 1922 228

www.asun.fi
www.annocollection.com