PRE Helsinki & Helsinki New

Pääkaupunkimme tarjoilee herkkupaloja muodin ystäville, kun PRE Helsinki ja Helsinki New sijoittuvat yhdessä samaan ajankohtaan muodostaen Helsingin oman muotiviikon.

Uusia muotimaailman osaajia esiin nostava PRE Helsinki esittelee tulevana torstaina 26.5. Meilahden kartanossa suunnittelijoidensa luomuksia yhdistäen elementtejä niin muotinäytöksistä, installaatioista kuin performanssitaiteestakin. Liput tapahtumaan ovat hankittavissa Artekin myymälästä Keskuskadulta, jossa sijaitsee myös PRE Helsingin oma pop-up-puoti.

Helsinki New pyrkii toimimaan suomalaisen muotimaailman ponnahduslautana kohti kansainvälisiä vesiä. Tapahtumassa on tarjolla muun muassa luentoja lukuisilta kiehtovilta puhujilta sekä Helsinki New Shop -myymälä Uudenmaankadulla, josta on mahdollista hankkia kotimaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita edukkain hinnoin.

PRE Helsinki
20.–28.5.
http://www.prehelsinki.fi/

Helsinki New
20.–29.5.
http://helsinkinew.fi/

Video: PRE Helsinki

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?