AsunxHabitare

IMG_1721

Ilolla ja ylpeydellä voimme vihdoin kertoa, että Asun ja Suomen suurin huonekalu- ja sisustustapahtuma Habitare aloittavat Kevätmessuilla yhteistyön kohti syksyn Habitarea. Yhteistyö rakentuu tunnelman, tilojen ja huoneiden ympärille ja johdattaa sisustamisen ystävät kotien kautta Habitareen. Kevätmessuille Asun-lehti siirtää hetkeksi studionsa terassin. Habitare järejestetään Messukeskuksessa 7.–11.9.2016.

– Haluamme avata ovet kotien tunnelmaan, tutkia, kokeilla ja löytää yhdessä. Jo ennen syyskuun Habitarea kurkistamme muutamaan yhdessä ideoituun kotiin. Avaamme ovet yhdessäololle, tunnelmalle, ilolle ja sille voimaannuttavalle kokemukselle, minkä kiehtova koti tai tila voi meille antaa, sanoo Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen.

Kevätmessuilla nähdään Asunin studion oivaltavasti kalustettu terassi, jonka komeat kalusteet on koottu rakennusprojektista ylijääneistä laudoista ja lankuista. Kevään ja kesän aikana Asun ja Habitare avaavat ovet yhteistyössä Bo LKV:n kanssa muutamiin yksityikoteihin, joihin Asunin taitava tiimi sisustaa tunnelmia ja tiloja levon huoneista aktiivisen tekemisen tiloihin. Valikoiduissa kodeissa tärkeintä on vahva, inspiroiva tunnelma. Kodit ovat avoinna Asun-lehden ja Habitaren ystäville.

habitare.fi

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?