Kaivattu

Bruzzoni_Global-Toothbrush_design_dezeen_936_0

Bruzzoni_Global-Toothbrush_design_dezeen_ban

kitbalck2-270x3404stwhiteoothbrushGREY-kopia1-270x340

 

Kauneus ulottukoon kaikkialle. Olen hakenut jo pitkään kylpyhuoneeseemme sopivia sähköhammasharjoja. Turhaan, jokin tökkää aina, ja hammasharjat siirtyvät nopeasti kaapin uumeniin, vaikka haluaisin, että kaikki siellä pidettävä on kaunista ja käytännöllistä. Krister Morrsberg on paininut saman ongelman kanssa ja päätynyt lopulta perustamaan Bruzzoni-yrityksen, joka valmistaa viimeistellyn näköisiä hammasharjoja. Tehokkuusdesta en vielä tiedä, sillä odotan maaliskuuhun omia kappaleitani. Kuvien perusteella mestari Dieter Ramsin innoittama ruotsalainen suunnittelu kohtaa italialaisen ylellisyyden haluttavasti.

Via Dezeen

 

 

 

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?