Piero Lissonin Toscana

Lissoni

Untitled 3890

Untitled 3997 1

Helle Walsted kuvat Wichman+ Bendsen / Kiitos, ethän postaa näitä kuvia eteenpäin

Please don´t repost these pictures.

Piero Lissonin vapaa-ajantalo Toscanassa kolahti minuun ensi näkemältä muutama vuosi sitten. Uudet katselukerrat eivät ole vähentäneet sen tehoa, vaan paikasta on tullut yksi kestosuosikkini. Yksinkertaisen komeassa talossa toteutuvat ajattomuuden ja laadun kriteerit, huolella toteutettu kokonaisuus kestää sekä käyttöä että aikaa, sillä ei ole selkeää vuosileimaa. Italialainen huippusuunnittelija Piero Lissoni kuvailee suunnittelamaansa rakennusta arkkityyppiseksi kuvaksi talosta, se muistuttaa lapsen piirrostan talosta, johon on laitettu ikkuna sinne, ovi tuonne. Lisää talosta Asun 1/15. Nauttikaa!

Alla linkki Nownessin sivulle, josta löytyy kaunis video Piero Lissonin talosta sekä paljon, paljon muuta mielenkiintoista.

https://www.nowness.com

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?