Asuntomessut ja Asun

 

 

Rubiinikehä_20_kohdekuva

Vivola-messukal_aula-1

Vivola-messukal_kylppäri_vessa_alakerta

Vivola-messukalustus_makuuhuone-2

 

Olemme ahkeroineet viime päivät Vantaan Asuntomessualueella. Artekin, Vitran, Woodnotesin ja Asun yhteistyönä sisustama Vivola-talo heräteltiin eloon, kuvitteeliseksi kodiksi yhä jatkuvan rakentamisen keskellä. Onneksi ympäristön kaoottisuus ja stressi eivät siirtyneet kuviin, vaan saimme kasaan jotain hyvin levollista ja kaunista.

Takkusen Eevan tekemät tunnelmalliset ideaplaanssit antavat esimakua tulevasta.  CLT-tekniikalla toteutetun talon on suunnitellut arkkitehti Tapani Takkunen, sisustus on syntynyt Eevan ja minun vuoropuheluna.

Liity Asun-ystäväksi

Haluatko sähkopostiisi kutsuja Asun-lehden tilaisuuksiin, tietoa uusista inspiroivista julkaisuista ja siitä mitä ympärillämme tapahtuu?